Wie ben ik

De wenteltrap is medio 2009 opgericht door Ludzer de Boer

Ludzer de Boer

De Wenteltrap staat voor mij symbool voor de weg die ik heb afgelegd. Deze weg vanuit crisis naar heelwording, is een proces met vallen en opstaan geweest. Het plotselinge overlijden van mijn moeder was het begin van een moeizaam proces naar heelwording. Een weg waar ik 15 jaar over heb gedaan. Ik heb in die periode bij veel instanties hulp gezocht maar voelde mij niet gehoord.

Ik ben een andere weg ingeslagen. Na het lezen van veel boeken en intensieve therapie, heb ik het overlijden van mijn moeder een plek kunnen geven. Maar mijn fascinatie voor het onderwerp geboorte en sterfte, is altijd blijven bestaan.  Ik heb me verder verdiept in deze thema’s en raakte er meer en meer van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde. Ook raakte ik er steeds meer van overtuigd dat ieder van ons hier met een doel op aarde is.

Na jaren van zoeken naar verdieping, heb ik besloten een opleiding te volgen tot hulpverlener/ therapeut.

De HBO opleiding  Psychosociaal Therapeut afgerond in 2003.

Inmiddels heb ik ook een Healer en Reader / Holistisch energetisch therapeut opleiding  afgerond .

In mijn praktijk begeleid en help ik mensen, die door verschillende oorzaken uit balans zijn geraakt, een nieuwe balans in het leven te vinden.

Elke levensles hoe klein ook is een stukje heel worden binnen in jezelf.