Mijn inspiratiebronnen

Wat je ook zou willen doen of
waarvan je ook droomt-begin ermee. In moed ligt
begaafdheid, kracht en magie besloten.

Mijn grootste inspiratiebron is de verbinding tussen mensen.

Ik heb enige jaren mogen werken met de slachtoffers van loverboys en mensenhandel. Deze meiden hebben ontzettend veel meegemaakt op vaak jonge leeftijd. En toch klimmen ze uit het diepste dal weer omhoog. Werken met deze groep heeft me geleerd dat hoe moeilijk het leven soms ook is, er altijd een weg terug naar het licht is.

Ook uit het lezen van boeken haal ik veel inspiratie. Met name de boeken die gaan over onze levensweg, over de rode draad in ons leven en die inzichten geven in onze gedragspatronen en het ontstaan daarvan. Het boek ‘Reis der zielen’ is hier een prachtig voorbeeld van.

Als hulpverlener haal ik inspiratie uit de unieke levensreis van andere mensen. Ook tijdens mijn opleiding tot Psychosociaal werkende/therapeut heb ik veel inspiratie opgedaan. Elke keer weer werd ik geconfronteerd met mezelf. Dat heeft me inzichten en handvaten gegeven voor mijn werk als hulpverlener.

Inmiddels heb ik ook de opleiding tot Healer & Aurareading afgerond. De kennis van de beide opleidingen samen geven mij de mogelijkheid mensen meer verdieping te geven wanneer zij met een hulpvraag bij mij komen.
Ik heb een holistisch mensbeeld ontwikkeld en vind het belangrijk om te kijken naar het individu en mensen niet in hokjes te plaatsen. Zo kan ik mensen helpen met hun persoonlijke problemen door te kijken en te luisteren naar de energie op energetisch niveau.