Mijn inspiratiebronnen

Mijn inspiratiebronnen

Wat je ook zou willen doen of waarvan je ook droomt – begin ermee. In moed ligt
begaafdheid, kracht en magie besloten.

 

Mijn grootste inspiratiebron is de verbinding tussen mensen.Ik heb enige jaren mogen werken met de slachtoffers van loverboys en mensenhandel. Deze meiden hebben vaak al op jonge leeftijd ontzettend veel meegemaakt. En toch klimmen ze uit het diepste dal weer omhoog. Werken met deze groep heeft me geleerd dat er altijd een weg terug is naar het licht, hoe moeilijk het leven soms ook is.

Ook uit het lezen van boeken haal ik veel inspiratie. Met name boeken die gaan over onze levensweg en over de rode draad in ons leven en boeken die inzichten geven in onze gedragspatronen en het ontstaan hiervan. Het boek Reis der zielen van Michael Newton is een prachtig voorbeeld daarvan.

Als hulpverlener haal ik inspiratie uit de unieke levensreis van andere mensen. Ook tijdens mijn opleiding tot Psychosociaal werkende/therapeut heb ik veel inspiratie opgedaan. Elke keer weer werd ik geconfronteerd met mezelf. Dat heeft me inzichten en handvaten gegeven voor mijn werk als hulpverlener.

Inmiddels heb ik ook de opleiding tot aurareader afgerond. De kennis van de beide opleidingen samen geven mij de mogelijkheid mensen meer verdieping te geven wanneer zij met een hulpvraag bij mij komen.
Ik heb een holistisch mensbeeld ontwikkeld en vind het belangrijk om te kijken naar het individu en om mensen niet in hokjes te plaatsen. Zo kan ik mensen helpen met hun persoonlijke problemen door te kijken en te luisteren naar de energie op energetisch niveau.