Sunshine Reading

Je aura is de energie die je lichaam en je geest uitstraalt. Je emoties, gedachten en fysieke gesteldheid zijn in de kleuren van de regenboog terug te zien in je aura. Een Sunshine Reader is getraind in het waarnemen en interpreteren van deze energie.

  • Wat is een Sunshine aura reading: Een Sunshine Aura reading geeft inzicht in jezelf en je situatie. Daardoor wordt het mogelijk hoofd en bijzaken beter van elkaar te scheiden. Zonder een oordeel te geven over je handelen, gevoelens of gedachten, geef ik je bij een reading informatie over bijvoorbeeld de gedragspatronen die je hebt, je emotionele gesteldheid en je fysieke toestand. Tijdens een reading wordt helder hoe deze verschillende elementen invloed hebben op elkaar. Een Sunshine reading geeft je energie en stimuleert je om nieuwe stappen te ondernemen.
  • Hoe werkt een Sunshine aura reading: Door naar je naam te vragen stem ik me af op jouw energieveld. Nadat ik afgestemd ben, kan ik de informatie in je aura lezen. Deze informatie komt uit de zeven auralagen en de zeven chakra’s. Het geeft informatie over jou in het heden, het verleden en de mogelijkheden die je hebt. We bespreken de informatie en bekijken wat deze informatie voor jou betekent in het hier en nu. Als afsluiting geef ik een Healing om je te helpen de zichtbaar geworden zwakke plekken in je aura en chakra’s te herstellen.
  • Soms gebeurt het dat ik tijdens de Healing belangrijke informatie doorkrijg. Als dat het geval is, kom ik daar wanneer de Healing is afgerond op terug.