Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie

Het menselijk lichaam heeft het in deze tijd extra zwaar te verduren. Steeds meer mensen hebben klachten van de luchtwegen, de darmen en of de huid. En wie klaagt er niet over vermoeidheid, allergieën of chronische infectieziekten. Veel van deze klachten hebben een dieper liggende oorzaak.

Gelukkig houdt de medische technologie gelijke tred met deze toenemende veelheid aan medische klachten. Met behulp van de BICOM-apparatuur (Bicom staat voor Bioresonantie & Communicatie) kunnen de zeer subtiele elektromagnetische trillingen in het menselijk lichaam gemeten worden. Hierdoor behoort de Bicom tot de meest geavanceerde apparatuur om oorzaak(en) en klacht(en) te kunnen testen, te detecteren en te kunnen behandelen. In mijn praktijk werk ik met de Bicom, dus met bioresonantie-therapie.

Wat is bioresonantie therapie?

Bioresonantie therapie is erop gebaseerd dat alle materie in de natuur en dus ook in ons lichaam een eigen trillingsfrequentie heeft. Het doel van deze therapie is het opsporen van afwijkingen in ons lichaam door middel van het meten van deze trillingen. Binnen de bioresonantie therapie worden trillingen op twee manieren gebruikt.

 1. Goede, harmonische trillingen worden versterkt. Hierdoor worden organen en orgaansystemen ondersteund en gestimuleerd.
 2. Schadelijke, ook wel ziekmakende disharmonische trillingen worden verzwakt of gedoofd, waardoor het lichaam weer in staat wordt gesteld om zich te herstellen.

Bioresonantie is erop gericht, het lichaam zelf aan te zetten tot herstel. Het zelf-herstellend vermogen van het lichaam wordt dus aangesproken.

De behandeling gaat als het volgt in zijn werk.

Door middel van testampullen wordt getest welke verstoringen er aanwezig zijn en welke organen hierbij betrokken zijn. Hierna wordt een voorlopige prognose gegeven over de mogelijke duur van de behandeling. In overleg met de patiënt een behandelplan opgesteld. De behandeling is volledig cliënt-vriendelijk en pijnloos.

Bioresonantie-therapie leent zich voor zowel baby’s en kinderen als voor volwassenen.

Hoe ziet een consult en een behandeling eruit

Het eerste consult duurt meestal 2 uur. Hierin wordt er een anamnese afgenomen en worden de klachten en problemen besproken.

De behandeling

Tijdens de behandeling met de Bicom Optima zit u in een rustige ontspannen houding. Goede harmonische trillingen worden versterkt. Schadelijke en ziekmakende disharmonische trillingen worden verzwakt of gedoofd. Het doel van de therapie is de ziekmakende invloeden en mogelijke oorzaken uit te schakelen en het zelf helend vermogen van het lichaam te activeren.

De toepasbaarheid van de therapie.

De therapie is o.a. toepasbaar bij.

 • Allergieën
 • Astma
 • Aan doeningen aan lever, gal, maag en darmen
 • Chronische pijnen
 • Hart en vaatziekten
 • Huidproblemen
 • Kinderziekten
 • Overgangsklachten
 • Reumatische klachten
 • Vermoeidheidsklachten
 • De ziekte van Lyme
 • Miasma,s overerving ontstoren

De mens moet in zijn totaliteit betrokken worden bij deze bioresonantie-therapie. De oorzaken, niet de symptomen, worden intensief gediagnosticeerd en therapeutisch in een stappenplan behandeld.

De symptomen zijn niet de ziekte, zij geven alleen de behoefte aan van het lichaam aan aandacht, steun en zorg.

Hier uitleg over  de werking van bioresonantie therapie.

Consult  op aanvraag

Vaccinatie ontstoren   lees hier meer info over vaccinatie  ontstoren

Acute en chronische klachten en hoe   preventief te werk te gaan.  

Zuren Base  overzichten lijst. 

Tevens behandel ik Hamerse Haarden. (energetische verstoringen)

Pagina's: 1 2