Een ongezonde voeding is, na roken, de belangrijkste vermijdbare oorzaak van kanker. Liefst 20 procent van alle kankergevallen is te verklaren door een ongezond eetpatroon. Kranten en bladen pakken om de haverklap uit met ‘wetenschappelijk bewezen’ adviezen. Maar welke tips werken echt?
Prof. dr. David Khayat, dé autoriteit op het vlak van kanker en kankerpreventie, reikt in dit boek eenvoudige voedingsadviezen aan, gebaseerd op meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek. Hij zet glashelder de zin en onzin over voeding en kanker uiteen, en toont hoe kleine aanpassingen in onze dagelijkse eetgewoonten een wereld van verschil kunnen maken.
Het echte antikankerdieet is een eyeopener voor wie bewuster met voeding wil omgaan, en voor eens en altijd het antwoord zoekt op vragen als:
– Is melk echt goed voor elk?
– Waarom is vers fruit niet altijd gezond?
– Verkleint rode wijn de kans op kanker of juist niet?
– Waarop moet u letten als u wokt?
– Welke vissoorten vermijdt u beter?
– En is het negatieve imago van (vooral rood) vlees terecht?
In de trend van!
- Het echte anti-kankerboek
- Eten tegen Kanker
- Feiten en fabels over cholesterol
- Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn.
- Chemo? Of kan ik zelf Kiezen?
- Antikanker
- Censuur
- De Trage schildklierwerking
- Beter met voeding
- Nooit meer moe
- Minibijbel Koolhydraatarme gerechten
- Superfoods
- Revolutionaire aanpak van onze gezondheid
- Het effect van voeding op de gezondheid van je kind
- Gevaarlijk gluten
- Bijnieruitputting
- Oersterk
- Sungazing zonnestaren
- Waar de meeste ziekten beginnen
- Bewezen geheimen voor het verkrijgen van een uitstekende gezondheid
- De vier meest voorkomende ziekteoorzaken
- De ziekte van lyme
- Het verzwegen verhaal over kanker
- De voedselzandloper
- Energetische belastingen
- Weg met diabetes
- Voeding en fysieke degeneratie
- Is het misschien vitamine B12 tekort?
- Je lichaam zegt. Hou van jezelf.
- De darm denkt mee!
- De fraude met serotinine en dopamine
- 101 vragen over darmklachten
- Uit de ban van emotie-eten
- Feiten en fabels over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen
- Giftige schoonheid
- De verbinding
- Opgebrand
- Het Bloedgroepdieet De Leefregels
- Het Bloedgroepdieet
- Medica Natura
- Vechten met gerechten tegen Candida en ME
- Non Fish A Li Cious
- Echt eten
- Slimme voeding
- Het CelHerstel concept
- De sluipende moordernaar
- De mineraaltherapie van Dr. Schussler
- Elektrostress en gezondheid
- Migraine en hoofdpijn.
- Spijs voor je Brein
- Genees jezelf van oude wonden
- Bijwerking
- Overgewicht kanker en depressie
- De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering
- Het zure base evenwicht herstellen in uw lichaam
- De natuurlijke Gezondheidswijzer
- Vitamine B12 tekort
- Bijnieruitputting
- Suiker – almagaam en hun invloed op uw gezondheid
- Supplementen onder de loep
- Schimmels-suiker en allergie
- MMS micacle mineral supplement
- Wat zit er in uw eten?
- In 28 dagen van gifbelt naar Tempel
- Een pleidooi voor echte eten
- Het vijf elementen kookboek
- Voeding volgens de vijf elementen
- Detox
- Censuur wat u niet mag weten over uw gezondheid
- Optimaal gezond zonder medicijnen
- Magnesium de oplossing
- Eetwaar is eetbaar
- Wat zit er in uw eten ???????????????
- Het menselijk lichaamsveld
- Water het goedkoopste medicijn
- ABC van Astma, Lupus en Allergie
- Wat heb je op je lever
- Elektromagnetische straling
- Vaccinatie het einde van de mythe
- Vaccinaties-doorgeprikt
- Wat de artsen je niet vertellen.
- Inenten niet zonder risico,s
- Psychiaters tekoop
- 100 jaar medische leugens
- Dossier mexicaanse griep
- Colloidaal zilverwater
- Zilverwater generator maak zelf zilverwater.
- Hulda Clark Zapper.
- Hulda Clark Handboek zelfgenezing
- Het intentie experiment mc taggart
- Mindfulness en bevrijding van depressie
- Ritalin is de oplossing niet
- Leven christiane beerlandt
- De sleutel tot zelfbevrijding
- Overgewicht Kanker Depressie
- De sluipende moordenaar
- De Hoorn des overvloeds
Heb je dit boek gelezen?
Wil je een mening geven over dit boek?
Laat dan een comment achter!!
In dit populair wetenschappelijk geschreven boek beschrijven twee Canadese experts op gebied van kanker de gunstige invloeden van voeding op kanker. Het boek is verdeeld in drie delen. Deel een omvat een uitleg van wat kanker is op celniveau, wat tumorgroei inhoudt en hoe we ons hier tegen kunnen wapenen. Alles wordt duidelijk beschreven met verklarende tabellen en/of figuren. In het tweede deel benoemen ze de voedingsmiddelen die een positieve werking hebben. Aandacht voor de oorsprong van de voedingsmiddelen, de fytochemische eigenschappen en samenstelling en eventuele kookeigenschappen. Het laatste deel gaat in op het gebruik van supplementen, geeft leefstijladviezen en het optimale kankerdieet. Ze eindigen met een bibliografie, verdeeld per hoofdstuk, en een alfabetisch register in een zeer kleine letter. Het gebruik van moeilijke woorden wordt in de tekst verklaard. Alle hoofdstukken beginnen met een spreuk, gezegde of motto en eindigen met een samenvatting, in een gekleurd hexagram. Door de prettige lay-out is dit boek geschikt voor iedereen die in deze materie geinteresseerd is. Gedrukt in twee kolommen in een kleine, schreefloze letter.
Geef een reactie