• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

De Wenteltrap

Praktijk in healing

  • Home
  • Wie ben ik
  • Missie en Waarden
  • Winkel Literatuur
  • Mijn inspiratiebronnen
  • Inspiratieblog
  • Inschrijven nieuwsbrief

Wat doe ik

  • Diensten
    • Bioresonantie therapie
    • Fotonen en lasertherapie
    • Psychosociale Therapie
    • Healing
    • Sunshine Reading
  • Tarieven en vergoedingen
  • Contact
  • Gepubliceerde berichten / links
  • Inschrijven nieuwsbrief
Je bent hier: Home / Boeken - Gezondheid / Eten tegen Kanker

Eten tegen Kanker

19 augustus 2013 door Ludzer Reageer

eten tegenklanker

 

De toename van kanker in onze samenleving heeft veel meer te maken met levensstijl dan met erfelijkheid, ontdekten Richard Béliveau en Denis Gingras. In Eten tegen kanker beschrijven de wetenschappers op vernieuwende wijze de oorzaken van kanker én het tegengif. Hun motto: verander je eetpatroon en de kans dat je zonder enge ziektes oud wordt, neemt aanmerkelijk toe.

Dat roken kanker kan veroorzaken weet iedereen. Maar dat een derde van alle kankergevallen rechtstreeks is terug te leiden naar een verkeerd en overvloedig eetpatroon, is veel minder bekend. Toch is dat goed nieuws. Het betekent immers dat we niet hoeven te wachten op een wondermedicijn; we kunnen de ziekte in de kiem smoren! Niet door ‘zomaar’ gezond te leven, maar door heel gericht bepaalde producten wel of niet te consumeren. Kleine bosvruchten hebben bijvoorbeeld sterk kankerwerende eigenschappen, net als knoflook, soja, groene thee, pure chocola en vette vis. Welke heilzame werking de verschillende voedingsstoffen hebben en welke ziektes je ermee kunt voorkomen, lichten Béliveau en Gingras op wetenschappelijke wijze toe.

De artsen graven diep maar zwaar op de hand is hun werk allerminst. Zelfs een poëtische ondertoon schuwen de auteurs niet. Zo opent elk hoofdstuk met een toepasselijk en prachtig geïllustreerd gedicht, zoals dat van Arthur Rimbaud bij het hoofdstuk ‘Passie voor klein fruit’: ‘Je smaakt naar framboos en aardbei, o bloeiend vlees! Je lacht naar de frisse wind die je kust als een dief’. Eten tegen kanker verveelt dan ook geen moment, is prettig leesbaar, praktisch en bondig. Dankzij de energieke, bijna literaire schrijfstijl van beide artsen wordt eten om gezond te blijven absoluut geen kwelling; gezond eten is leuk en het verhoogt de kans op een lang en gelukkig – want gezond – leven!

Recensie(s)

In de trend van!

  • Eten tegen Kanker
  • Feiten en fabels over cholesterol
  • Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn.
  • Chemo? Of kan ik zelf Kiezen?
  • Antikanker
  • Censuur
  • De Trage schildklierwerking
  • Beter met voeding
  • Nooit meer moe
  • Minibijbel Koolhydraatarme gerechten
  • Superfoods
  • Revolutionaire aanpak van onze gezondheid
  • Het effect van voeding op de gezondheid van je kind
  • Gevaarlijk gluten
  • Bijnieruitputting
  • Oersterk
  • Sungazing zonnestaren
  • Waar de meeste ziekten beginnen
  • Bewezen geheimen voor het verkrijgen van een uitstekende gezondheid
  • De vier meest voorkomende ziekteoorzaken
  • De ziekte van lyme
  • Het verzwegen verhaal over kanker
  • De voedselzandloper
  • Energetische belastingen
  • Waarom hebben gezonde mensen vitaminesupplementen nodig?
  • Weg met diabetes
  • Voeding en fysieke degeneratie
  • Is het misschien vitamine B12 tekort?
  • Je lichaam zegt. Hou van jezelf.
  • De darm denkt mee!
  • De fraude met serotinine en dopamine
  • 101 vragen over darmklachten
  • Uit de ban van emotie-eten
  • Feiten en fabels over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen
  • Giftige schoonheid
  • De verbinding
  • Opgebrand
  • Het Bloedgroepdieet De Leefregels
  • Het  Bloedgroepdieet
  • Medica Natura
  • Vechten met gerechten tegen Candida en ME
  • Non Fish A Li Cious
  • Echt eten
  • Slimme voeding
  • Het CelHerstel concept
  • De sluipende moordernaar
  • De mineraaltherapie van Dr. Schussler
  • Elektrostress en gezondheid
  • Migraine en hoofdpijn.
  • Spijs voor je Brein
  • Genees jezelf van oude wonden
  • Bijwerking
  • Overgewicht kanker en depressie
  • De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering
  • Het zure base evenwicht herstellen in uw lichaam
  • De natuurlijke Gezondheidswijzer
  • Vitamine B12 tekort
  • Bijnieruitputting
  • Suiker – almagaam en hun invloed op uw gezondheid
  • Supplementen onder de loep
  • Schimmels-suiker en allergie
  • MMS micacle mineral supplement
  • Wat zit er in uw eten?
  • In 28 dagen van gifbelt naar Tempel
  • Een pleidooi voor echte eten
  • Het vijf elementen kookboek
  • Voeding volgens de vijf elementen
  • Detox
  • Censuur wat u niet mag weten over uw gezondheid
  • Optimaal gezond zonder medicijnen
  • Magnesium de oplossing
  • Eetwaar is eetbaar
  • Wat zit er in uw eten ???????????????
  • Het menselijk  lichaamsveld
  • Water het goedkoopste medicijn
  • ABC van Astma, Lupus en Allergie
  • Wat heb je op je lever
  • Elektromagnetische straling
  • Vaccinatie het einde van de mythe
  • Vaccinaties-doorgeprikt
  • Wat de artsen je niet vertellen.
  • Inenten niet zonder risico,s
  • Psychiaters tekoop
  • 100 jaar medische leugens
  • Dossier mexicaanse griep
  • Colloidaal zilverwater
  • Zilverwater generator maak zelf zilverwater.
  • Hulda Clark Zapper.
  • Hulda Clark Handboek zelfgenezing
  • Het intentie experiment mc taggart
  • Mindfulness en bevrijding van depressie
  • Ritalin is  de oplossing niet
  • Leven christiane beerlandt
  • De sleutel tot zelfbevrijding
  • Overgewicht Kanker Depressie
  • De sluipende moordenaar
  • De Hoorn des overvloeds 

Heb je dit boek gelezen?

Wil je een mening geven over dit boek?

Laat dan een comment achter!!

 

 

 


In dit populair wetenschappelijk geschreven boek beschrijven twee Canadese experts op gebied van kanker de gunstige invloeden van voeding op kanker. Het boek is verdeeld in drie delen. Deel een omvat een uitleg van wat kanker is op celniveau, wat tumorgroei inhoudt en hoe we ons hier tegen kunnen wapenen. Alles wordt duidelijk beschreven met verklarende tabellen en/of figuren. In het tweede deel benoemen ze de voedingsmiddelen die een positieve werking hebben. Aandacht voor de oorsprong van de voedingsmiddelen, de fytochemische eigenschappen en samenstelling en eventuele kookeigenschappen. Het laatste deel gaat in op het gebruik van supplementen, geeft leefstijladviezen en het optimale kankerdieet. Ze eindigen met een bibliografie, verdeeld per hoofdstuk, en een alfabetisch register in een zeer kleine letter. Het gebruik van moeilijke woorden wordt in de tekst verklaard. Alle hoofdstukken beginnen met een spreuk, gezegde of motto en eindigen met een samenvatting, in een gekleurd hexagram. Door de prettige lay-out is dit boek geschikt voor iedereen die in deze materie geinteresseerd is. Gedrukt in twee kolommen in een kleine, schreefloze letter.

close
Aanmelden nieuwsbrief

Mis deze tips niet!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Controleer je inbox of spam folder om je abonnement te bevestigen Vriendelijke groet, Ludzer de Boer

close
Aanmelden nieuwsbrief

Mis deze tips niet!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Controleer je inbox of spam folder om je abonnement te bevestigen Vriendelijke groet, Ludzer de Boer

Dit delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Categorie: Boeken - Gezondheid

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

Categorieën

  • Apparatuur
  • Boeken – Gezondheid
  • Boeken – HSP
  • Boeken – Spiritueel
  • Muziek
  • Nieuws o.a. over Lyme

Copyright © 2022 Gerealiseerd door: buro KREAS · WordPress · Log in