• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

De Wenteltrap

Praktijk in healing

  • Home
  • Wie ben ik
  • Missie en Waarden
  • Winkel Literatuur
  • Mijn inspiratiebronnen
  • Inspiratieblog
  • Inschrijven nieuwsbrief

Wat doe ik

  • Diensten
    • Bioresonantie therapie
    • Fotonen en lasertherapie
    • Psychosociale Therapie
    • Healing
    • Sunshine Reading
  • Tarieven en vergoedingen
  • Contact
  • Gepubliceerde berichten / links
  • Inschrijven nieuwsbrief
Je bent hier: Home / Boeken - HSP / Wat heb je op je lever?

Wat heb je op je lever?

12 juli 2010 door Ludzer Reageer

Wat heb je op je lever?
Wat heb je op je lever?
Marijke de Waal Malefijt

WAT HEB JE OP JE LEVER? Omgaan met uitwendig, inwendig en emotioneel gif

Veel chronische ziekten kunnen een gevolg zijn van vergiftiging van de stofwisseling. Door opname van allerlei schadelijke stoffen via de voeding, het drinkwater en het inademen van vervuilde lucht kan er een ophoping ontstaan van gifstoffen in weefsels en organen. Het orgaan dat het meest onder de binnengekomen gifstoffen te lijden heeft, is de lever de vuilverwerkingsdienst van het lichaam. Behalve met het gif van buitenaf heeft de lever ook nog te maken met twee andere grote stromen gif: het inwendige gif (b.v. als bijprodukten geproduceerd door parasieten in de darm) en het emotionele gif (b.v. negatieve gedachten, jaloers gedrag, depressies). Wanneer de gifstoffen niet snel afgebroken en verwijderd worden, ontstaat er een ophoping van giftige stoffen in het lichaam. Het zenuwstelsel, het hormoonsysteem, het immuunsysteem en maag en darmen hebben het meest te lijden onder deze stoffen. Dit boek gaat over de oorzaken en gevolgen van een niet goed functionerende lever en wat daaraan te doen is door middel van voeding, orthomoleculaire preparaten, diverse ontgiftingsmethoden, yoga-oefeningen, osteopathie, massagetechnieken enzovoort. Ook wordt aandacht besteed aan de relatie voeding en geneesmiddelen, voedselvergiftiging en levensmiddelenhygiëne, voedselallergie en voedselintolerantie, factoren die een negatieve invloed op de lever hebben.

In dit boek wordt behandeld wat op alle mogelijke manieren direct of indirect met het lichaam aan de hand kan zijn en wat vanuit de natuurgeneeskundige visie hier aan gedaan kan worden. We hebben maar een lever en deze is zeer belangrijk voor de ontgifting van ons lichaam. Speciaal bij chronische ziekten speelt de lever een grote rol. Het zeer informatieve boek bevat veel informatie waar artsen en natuurgeneeskundigen wat aan kunnen hebben om patienten goed te kunnen helpen d.m.v. oefeningen, voeding enz. Het boek bevat enkele informatieve tekeningen en tabellen. Het is bedoeld voor behandelaars en niet voor zelfmedicatie. Achterin enkele bijlagen, een literatuurlijst en enkele adressen.
(Biblion recensie, E. Wannee-Immerzeel.)
In de trend van!

  • Orthomoleculaire voeding.

Heb je dit boek gelezen?
Wil je een mening geven over dit boek?
Laat dan een comment achter!!!

close
Aanmelden nieuwsbrief

Mis deze tips niet!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Controleer je inbox of spam folder om je abonnement te bevestigen Vriendelijke groet, Ludzer de Boer

close
Aanmelden nieuwsbrief

Mis deze tips niet!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Controleer je inbox of spam folder om je abonnement te bevestigen Vriendelijke groet, Ludzer de Boer

Dit delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Categorie: Boeken - HSP

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

Categorieën

  • Apparatuur
  • Boeken – Gezondheid
  • Boeken – HSP
  • Boeken – Spiritueel
  • Muziek
  • Nieuws o.a. over Lyme

Copyright © 2022 Gerealiseerd door: buro KREAS · WordPress · Log in